Over Ons

Online Mineralenwinkel Stones & Candles

Clusters, Ornamenten, Kaarsen, Schilderijtjes. Onze online mineralenwinkel bruist van de prachtige edelstenen en mineralen en nodigt volop uit te ontdekken wat deze voor jou kunnen betekenen. Neem je tijd en beleef de magie van heel veel verschillende stenen gemaakt door moeder aarde zelf. Kies jij wat je altijd kiest of ga mee en ontdek een wereld met diverse prachtige mogelijkheden.

Ontdek samen met ons welke edelstenen en/of mineralen het beste bij je passen. Ervaar de kunst van het combineren, het brede assortiment in alle kleuren en alle maten, de creativiteit, de gastvrijheid en de persoonlijke aandacht.

Ons Verhaal.

Hoi, Ik ben Maria, moeder van 3 prachtige kids. Een Jongen (dit is de rust zelf) en twee mooie dames (die zijn iets drukker…….). Zelf ben ik altijd bezig met iets creatiefs te ontdekken, maar mag ook graag een rustig moment voor mezelf inplannen. Samen met mijn man delen we een passie voor alles wat moeder aarde geeft.

Door deze gedeelde passie hebben we besloten om een stapje verder te gaan en eind 2020 hebben we ons ingeschreven bij de KvK. Nu zijn we dan ook zo ver om zelf edelstenen en mineralen te gaan verkopen.

Kwaliteit

Of het nu gaat over de samenstelling van het assortiment, het maken van vernieuwende accessoires, kwaliteit en professionaliteit staan altijd voorop.

Natuurlijk vergeten we de gezelligheid die hier bij hoort niet.

We zijn leergierig, innovatief en leggen de lat graag hoog. Met nieuwe prachtige edelstenen en mineralen en de creatieve creaties als resultaat.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, volg ons dan op instagram en/of facebook en neem rustig eens een kijkje in onze creatieve blog.

Onze Missie.

Vanzelfsprekend kun je bij ons ook terecht voor je hobby. Maak je keuze uit heel veel verschillende edelstenen en mineralen.

Tijdens onze workshops delen we graag onze kennis met je. Onder deskundige leiding maak je kennis met verschillende technieken en worden de fijne kneepjes van het kaarsen maken uitgebreid toegelicht.